Hlavní informace

Dne 19. listopadu 2019 v 9.30 hodin se uskuteční v Betlémské kapli, Praha 1, Betlémské nám. 2, veřejné slavnostní zasedání Vědecké rady Českého vysokého učení technického v Praze, na kterém budou předány diplomy doktora.

Vážená paní doktorko, Vážený pane doktore,

dne 19. listopadu 2019 v 9.30 hodin se uskuteční v Betlémské kapli, Praha 1, Betlémské nám. 2, veřejné slavnostní zasedání Vědecké rady Českého vysokého učení technického v Praze, na kterém Vám bude předán diplom doktora.

Ráda bych Vám sdělila pár slov k průběhu slavnostního ceremoniálu předávání doktorských diplomů: po zaznění doktorského slibu, budou čtena jména nových doktorů. Každý jmenovaný předstoupí před rektora a potvrdí svůj slib lehkým dotknutím se žezla, slovem "slibuji" a poté podáním ruky Jeho Magnificenci. Následně se opět vrátí na své místo.

Dostavte se, prosím, do Betlémské kaple včas, tj. nejpozději v 9.15 hodin, abyste mohl/a zaujmout své místo přímo v sále (v případě doktorských promocí neprobíhá řazení). Místa doktorandů budou označena podle fakult a řazena podle abecedy. S uvedením na Vaše místo Vám případně pomohou pořadatelé.
Z důvodu omezeného počtu míst v sále informujte, prosím, Vaše hosty, aby zaujali svá místa včas, aby nedocházelo k rušení slavnostního aktu po jeho zahájení. Vzhledem k vážnosti a délce trvání slavnostního shromáždění doporučujeme, abyste zvážil/a účast dětí do 4 let. Délka ceremoniálu je cca 1,5 hodiny.

Svou účast nebo neúčast laskavě potvrďte do pondělí 11. listopadu 2019 na e-mail:
Fakulty jaderné a fyzikálně inženýrské paní Monice Zábranské e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Pokud do tohoto termínu Váš e-mail neobdržíme, předpokládáme, že se slavnostního předávání doktorských diplomů nezúčastníte.
Dotazy k organizaci promoce:
Ing. Monika Vodičková, tel. 224353462, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Diplomy doktorandů, kteří se promoce nezúčastní, budou uloženy na Odboru
pro vědeckou a výzkumnou činnost na Rektorátu ČVUT v Praze. K vyzvednutí budou
u Moniky Vodičkové po předchozí telefonické nebo e-mailové dohodě.

S pozdravem

Ing. Monika Vodičková
Odbor pro vědeckou a výzkumnou činnost
Rektorát ČVUT v Praze

Přihlašovací jméno a heslo jsou stejné, jako do USERMAP (nebo KOS).

V případě ztráty nebo zapomenutí hesla či jména se obraťte na vašeho správce IT.