Hlavní informace

FOTO FJFI Den lekarskym fyzikem CTSeznámit se s využitím jaderné fyziky ve zdravotnictví mohou účastníci Dne lékařským fyzikem. Ten se uskuteční ve středu 12. ledna 2022. Registrace je možná do 12.00 v úterý 11. ledna 2022. Lze jen doporučit dřívější registraci, protože připravené materiály budou pro registrované dostupná předem.

Seminář připravují pracovníci Katedry dozimetrie a ionizujícího záření (KDAIZ) naší fakulty už sedmým rokem a v minulosti zájem o ni vždy převyšoval kapacitu. V online podobě vynucené epidemickou situací se tak letos opět dostane na každého přihlášeného. Další informace a registrační formulář najdete na webu.

Registrovaní účastníci získají přístup k připraveným videím a dalším materiálům (od 5. ledna 2022) a ve středu 12. ledna 2022 pak bude odpoledne od 17.00 hodin připraven živý online přenos s hlavními přednášejícími. Ti budou připraveni odpovídat na dotazy a prozradí i různé další zajímavosti o svém oboru, ale také o studiu studijního programu Radiologická fyzika na Fakultě jaderné a fyzikálně inženýrské ČVUT v Praze.

 

Přihlašovací jméno a heslo jsou stejné, jako do USERMAP (nebo KOS).

V případě ztráty nebo zapomenutí hesla či jména se obraťte na vašeho správce IT.