Hlavní informace

Teribear Letna branaUž poněkolikáté se ČVUT v Praze je zapojuje k benefičnímu běhu Teribear hýbe Prahou. Letos má běh opět vyhrazený okruh (1,3 km), a to v Praze na Letné – v předchozích dvou letech se kvůli Covidu běhalo virtuálně kdekoli. Stejně jako v předchozích letech se mohou zapojit zaměstnanci a studenti ČVUT do celouniverzitního týmu. Jaderka letos za své studenty a zaměstnance registraci uhradí!

Běh začíná 12. září 2022 a kdo má zájem, může se přidat k hromadné výpravě v úterý 13. září 2022 v 11:00, kdy bude od fakulty v Břehové 7 odcházet skupinka účastníků v čele s děkanem doc. Václavem Čubou na společný běh (nebo chůzi – i takové kilometry se počítají). Na Břehové je následně možnost se vysprchovat (ručník i věci na převlečení si zde případně můžete před odchodem nechat). Jinak lze běžet kdykoli během akce i samostatně, jen nezapomeňte při registraci uvést bezpečnostní kód pro tým ČVUT Lions (číslo 111, bezpečnostní kód W1ND5K).

Všechny, kteří se chtějí zapojit nabízíme možnost hromadné registrace. Máte-li o ni zájem, zapište se do 7. září 2022 (nejpozději o půlnoci) do našeho formuláře. V případě hromadné registrace uhradíme startovné hromadně. Pokud se budete registrovat samostatně, zašlete nám na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. potvrzení o zaplacení registračního poplatku 250 Kč. Registrační poplatek Vám bude uhrazen buď formou stipendia u studentů nebo jednorázovým příspěvkem do výplaty. Po ukončení spočítáme kolika kilometry Jaderka přispěla a my doufáme, že jich bude mnoho!

Charitativní akce Hýbejte se s Teribearem letos začne v pondělí 12. září 2022 v 17:00 hod a ukončena bude po dosažení částky deset milionů korun, případně v neděli 18. září 2022 v 16:00. Za každý uběhnutý kilometr pomůže Teribear znevýhodněným dětem částkou 25 korun.

Přihlašovací jméno a heslo jsou stejné, jako do USERMAP (nebo KOS).

V případě ztráty nebo zapomenutí hesla či jména se obraťte na vašeho správce IT.