Hlavní informace

2022 09 19 20.45.47 sheaward.cz 2a81dab5d9e2Absolventky bakalářského programu v technických oborech, které svou práci obhájily v období od října 2021 do září 2022, se mohou do 30. září 2022 přihlásit do soutěže SHE STEM Award. Osm finalistek druhého ročníku akce určené na podporu žen studujících v oborech STEM (věda, technologie, strojírenství a matematika) představí své práce na finále pro Českou republiku 24. listopadu 2022, vítězka pojede na mezinárodní finále do Barcelony.

Soutěž pořádá brněnská pobočka Society of Women Engineers (SWE) ve spolupráci se společností Honeywell, která je generálním partnerem akce. „Tento projekt jsme zahájily, abychom pomohly studentkám nastartovat jejich kariéru. Náš program pomáhá soutěžícím zlepšit jejich prezentační dovednosti, rozšířit jejich profesní síť a přidat významný záznam do životopisu,“ zdůrazňuje Jarmila Musil Nováková, SWE ambasadorka, pobočka SWE Brno.

Mezinárodní finále bude součástí konference WE Local Conference 2023 v Barceloně ve dnech 24.–26. května 2023. Ocenění zahrnuje cestu, ubytování, stravu, registraci na konferenci a také prohlídku Barcelony s průvodcem. Vítězka také získá odborné rady a možnost spolupracovat se zkušenými vědci a inženýry společnosti Honeywell, generálního partnera soutěže.

Přihlašovací jméno a heslo jsou stejné, jako do USERMAP (nebo KOS).

V případě ztráty nebo zapomenutí hesla či jména se obraťte na vašeho správce IT.