Hlavní informace

Kariérní centrum ČVUT zve všechny studenty na své poslední semináře v tomto semestru - seminář Nonverbální komunikace (7. 5. 2019) a seminář Jak bojovat s trémou a naučit se mluvit před lidmi (15. 5. 2019). Současně KC uvádí svoji novinku - Videointerview.

Nonverbální komunikace

Termín: 7. 5. 2019 od 17:00

Kariérní centrum ČVUT 7. 5. pořádá seminář na téma Nonverbální komunikace aneb Jak porozumět tajné řeči těla. Seminář je jako vždy pro studenty a absolventy ČVUT zdarma. Co se na něm naučíte?
  • Jak udělat vynikající první dojem
  • Jak na sobě nedat znát nervozitu
  • Jak na podání ruky
  • Kterých gest je dobré se vyvarovat během zkoušky nebo prezentace

Info také v Události na FB.

 

Termín: 15. 5. 2019 od 16:30
 
Naučte se techniky, které vám pomohou zvládat trému. Mluvený projev vás provází nejen při studiu, bude součástí celého vašeho života. Zkoušky, prezentace, pohovory, přípitek na kamarádově oslavě… Kariérní centrum ČVUT vás zve 15. 5. na seminář, kde se dozvíte nejen jak zvládat nervozitu, ale i jak prezentovat, aby to posluchače i vás bavilo. Seminář je jako vždy pro studenty a absolventy ČVUT zdarma.
 
Další info také v Události na FB.
 
 
 
Kariérní centrum ČVUT pro vás má novinku! Vyzkoušejte si, jak probíhá pohovor, když se díváte jen sami na sebe – je to totiž videointerview, které se nahrává přes webkameru a zpětnou vazbu získáte až později. Velké firmy touto formou pohovorů šetří spoustu času, pro uchazeče může být ale dost nepříjemné – je to nezvyk. Přes KC si můžete videointerview zkusit nanečisto a získáte pak zpětnou vazbu od psychologa, který zhodnotí vaši sebereflexi a dojem z vašeho působení. Zároveň získáte přehled svých kompetencí a návrhy na zlepšení.
 
 
Sledujte stránky Kariérního centra a buďte vždy včas informovaní o všech zajímavých seminářích a přednáškách!

 

Nonverbální komunikace

Přihlašovací jméno a heslo jsou stejné, jako do USERMAP (nebo KOS).

V případě ztráty nebo zapomenutí hesla či jména se obraťte na vašeho správce IT.