Hlavní informace

pro studenty a absolventy bakalářského a navazujícího magisterského studia

Tato vyhláška uvádí přehled opatření týkajících se imatrikulace a promocí organizovaných v zimním semestru akademického roku 2021-22.

  • Imatrikulace nových studentů bakalářských studijních programů se koná dne 11.10.2021 v Betlémské kapli, podrobné informace jsou zde.
  • Dne 11. 10. 2021 je zrušena výuka 1. ročníku bakalářských studijních programů od 11 h 30 min do 15 h 10 min v souvislosti s konáním imatrikulace jeho nových studentů.
  • Podmínkou pro přítomnost všech osob při imatrikulaci je nošení respirátorů FFP2 nebo ekvivalentních a splnění protiepidemických opatření uvedených níže a potvrzených v písemném prohlášení.
  • Promoce absolventů studia na FJFI ČVUT z roku 2021 se konají dne 26.10.2021 v Betlémské kapli, podrobné informace jsou zde.
  • Podmínkou pro přítomnost všech osob při promoci je nošení respirátorů FFP2 nebo ekvivalentních a splnění protiepidemických opatření uvedených níže a potvrzených v písemném prohlášení.

Podmínky přítomnosti osob v prostorách ČVUT v Praze při příležitosti imatrikulace a promoce jsou následující:

A) osoba nemá příznaky onemocnění COVID-19, a zároveň

B) splňuje níže uvedenou podmínku prevence proti onemocnění COVID-19.

Podmínka prevence proti onemocnění COVID-19 B) je splněna aspoň jedním z následujících způsobů B1), B2), B3) nebo B4):

B1) proděláním laboratorně potvrzeného onemocnění COVID-19, uplynula u něj doba izolace podle platného mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví a od prvního pozitivního rychlého antigenního testu (RAT) na přítomnost antigenu viru SARS-CoV-2 nebo RTPCR testu na přítomnost viru SARS-CoV-2 neuplynulo více než 180 dní, nebo

B2) očkováním proti onemocnění COVID-19 za podmínky, že uplynulo nejméně 14 dní od dokončeného očkovacího schématu, nebo

B3) negativní výsledek POC antigenního testu na přítomnost antigenu viru SARS-CoV-2 určeného k sebetestování, který není starší než 72 hodin, nebo

B4) negativní výsledek RT-PCR testu na přítomnost viru SARS-CoV-2, který není starší 7 dní a byl proveden poskytovatelem zdravotních služeb podle aktuálně platného mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví k provádění testů.

prof. Dr. Ing. Michal Beneš
Proděkan pro pedagogiku
09-09-2021 10:58:37

Přihlašovací jméno a heslo jsou stejné, jako do USERMAP (nebo KOS).

V případě ztráty nebo zapomenutí hesla či jména se obraťte na vašeho správce IT.