Hlavní informace

pro studenty, kteří budou končit studium v únoru, červnu a v září 2015

SZZ ÚNOR: Indexy ke kontrole předejte studijnímu oddělení do 13. ledna 2015. Promoce se uskuteční v úterý 30. června 2015. Pokud se nemůžete dostavit na promoci je nutné se omluvit na studijním oddělení !

SZZ ČERVEN: Indexy ke kontrole předejte studijnímu oddělení 26. května 2015. Promoce se uskuteční v úterý 30. června 2015. Pokud se nemůžete dostavit na promoci je nutné se omluvit na studijním oddělení!

SZZ ZÁŘÍ: Indexy ke kontrole předejte studijnímu oddělení do 5. srpna 2015. Promoce se uskuteční v úterý 27. října 2015. Pokud se nemůžete dostavit na promoci je nutné se omluvit na studijním oddělení!

Další podrobnosti budou včas oznámeny vývěskou.

Do 14-ti dnů po SZZ odevzdejte ve studijním oddělení výstupní list a záznam o výstupní lékařské prohlídce, který v indexu provádí MUDr. Mašková. Záznam je možné nahradit samostatným potvrzením Vašeho ošetřujícího lékaře. Index Vám bude vrácen s vyznačením ukončení studia.

Studentem/studentkou jste do dne obhajoby a úspěšné SZZ. Tuto skutečnost musíte oznámit zdravotní pojišťovně a všude tam, kde byly uplatňovány studentské slevy.

Michal Beneš
Proděkan pro pedagogiku
02-08-2014 00:00:00

Přihlašovací jméno a heslo jsou stejné, jako do USERMAP (nebo KOS).

V případě ztráty nebo zapomenutí hesla či jména se obraťte na vašeho správce IT.