Hlavní informace

Praktická letní škola projektů ve vědě a výzkumu proběhne ve dvou termínech 14. - 16. července 2015 a 25. - 27. srpna 2015 v Liberci. Třídenní praktický kurz má za cíl usnadnit začínajícím vědcům orientaci v systému financování vědy a výzkumu a zároveň umožnit získání znalostí potřebných pro kvalitní přípravu a řízení projektů financovaných z veřejných zdrojů.

Letní škola je interaktivní seminář postavený na odborném výkladu, případových studiích z reálného prostředí a praktických úkolech. Účastníci budou mít možnost si sami vyzkoušet přípravu projektového návrhu i roli hodnotitele projektů.

Letní škola je ZDARMA pro studenty doktorského studia a začínající vědce do 34 let. Cena letní školy pro ostatní zájemce je 2000,- Kč vč. DPH.

Pokud Vás nebo Vaše kolegy téma letní školy zaujalo, registrujte se prosím zde: http://sympoziumsychrov.cz/registrace-letni-skoly-2015/, nebo prostřednictvím přiložené pozvánky na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Kapacita je limitovaná.

Další informace naleznete v přiložené pozvánce nebo na webu www.sympoziumsychrov.cz a na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Přihlašovací jméno a heslo jsou stejné, jako do USERMAP (nebo KOS).

V případě ztráty nebo zapomenutí hesla či jména se obraťte na vašeho správce IT.