Hlavní informace

Vzhledem k přijatým opatřením k omezení šíření nákazy koronavirem COVID-19 je akce Dozimetrická noc aneb fenomén Černobyl na FJFI ZRUŠENA.

Diskuze vyvolaná známou minisérií Černobyl z loňského května stále neutichá! Dozimetrická noc nabídne promítání vybraných dílů a ukázek ze seriálu Černobyl a prokládanými minipřednáškami a komentáři zasadí informace do kontextu dozimetrie a radiobiologie. Zveme tímto všechny středoškoláky a studenty FJFI nižších ročníků! Akce se koná v pátek 13. 3. 2020 od 16.30 hodin.

Kladete-li si otázky: Co je to vlastně radioaktivita a ionizující záření? Jak záření působí na lidské buňky a proč je člověku nebezpečné? Je jaderná energetika hrozbou? Může se katastrofa opakovat? - pak je akce určená právě pro vás!

Těšit se můžete i na doprovodný program! Nevšední fyzikální experimenty a v nočních hodinách i kytarové zpívání či deskovky! To vše v kouzelné atmosféře naší fakulty ve společnosti nás, studentů.

Akce má omezenou kapacitu (40 osob), registrujte se včas na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Další informace o programu najdete v Události na FB.

Přihlašovací jméno a heslo jsou stejné, jako do USERMAP (nebo KOS).

V případě ztráty nebo zapomenutí hesla či jména se obraťte na vašeho správce IT.