Hlavní informace

Akce pořádané Ústřední knihovnou ČVUT v říjnu 2017

Exkurze – poznejte svou knihovnu!

http://knihovna.cvut.cz/exkurze

Náplň exkurze:

  • Projdete celou budovou NTK 
  • Poznáte prostory ÚK ČVUT
  • Dozvíte se jak rezervovat, vypůjčit, prodloužit a vrátit literaturu
  • Zjistíte, v čem knihovna může pomoci při studiu 

Exkurze probíhají každou středu v 13:00 a 15:00 po celý říjen.

(Kontaktní osoba Ludmila Tichá Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. )

 

Seminář „Objevte možnosti publikování s IEEE“

Milí studenti, doktorandi a autoři,

zveme Vás na seminář pro autory, začínající autory a doktorandy: „Objevte možnosti publikování s IEEE“. Přednáší školitelka z IEEE, která má s přednášením této tematiky letité zkušenosti a řadu běžných zásad dokáže vysvětlit a odpovědět na nejčastější otázky spojené s problematikou struktury odborného textu a s odborným publikováním.

Seminář se koná v pondělí 16. 10. 2017 od 10:00 – 12:00 hod. v zasedací místnosti č. 17 děkanátu fakulty strojní (Technická 4, Praha 6). Drobné občerstvení bude zajištěno. Seminář proběhne v angličtině.

Informace i pozvánku a registrační formulář najdete zde: http://knihovna.cvut.cz/cs/akce/221-ieee-xplore-digital-library-objevte-moznosti-publikovani

V rámci prezentace budou zmíněny základní informace a novinky o rozhraní IEEE Xplore, větší část prezentace se pak věnuje samotnému publikačnímu procesu, struktuře článků i publikování v režimu Open Access.

Přihlašovací jméno a heslo jsou stejné, jako do USERMAP (nebo KOS).

V případě ztráty nebo zapomenutí hesla či jména se obraťte na vašeho správce IT.