Hlavní informace

Hostem tradičního kolokvia bude Ing. Bohdan Zronek, který se z operátora Jaderné elektrárny Temelín vypracoval až na ředitele divize jaderné energetiky ČEZ. Téma: Jaderná energetika – proč chodit do školy? Pan Zronek umí nejen poutavě přednášet, ale je otevřený diskuzi a sdílení kontaktů i zkušeností. Začátek akce 8. listopadu od 16 hodin v místnosti B-103 na Břehovce.

10 zronek kopie

A co vás konkrétně čeká? Dozvíte se mnoho praktických věcí z oboru; například co všechno musí řešit technici v jaderných elektrárnách.

Dostaneme se i k obecnějším tématům: Jsou opravdu jádro a obnovitelné zdroje budoucností naší energetiky? A je toto „manželství“ jaderných a obnovitelných zdrojů energie cestou k dosažení energetické soběstačnosti a bezemisní budoucnosti? Dozvíte se!

Bohdan Zronek začal pracovat v Jaderné elektrárně Temelín už v roce 1994, kdy se podílel na přípravě spuštění elektrárny. Začínal jako operátor turbíny a postupně prošel všemi pozicemi ve velíně jihočeské jaderné elektrárny. Od roku 2015 byl jejím ředitelem. V současnosti působí jako ředitel divize jaderné energetiky společnosti ČEZ.

Přihlašovací jméno a heslo jsou stejné, jako do USERMAP (nebo KOS).

V případě ztráty nebo zapomenutí hesla či jména se obraťte na vašeho správce IT.