Hlavní informace

Ve dnech 2. - 7. 9. 2021 se uskuteční akademická sportovní událost roku. Pořadatelství ČAH 2021 se ujala Fakulta tělesné kultury Univerzity Palackého v Olomoucií. Vyzýváme všechny výkonnostní sportovce ČVUT, jejichž sportovní výkonnost je na úrovni akademického mistrovství ČR, aby se přihlásili na České akademické hry 2021.

DSC 0832

Zapojte se do bojů o přední umístění v disciplínách. Studenti reprezentující ČVUT v individuálních sportech se přihlašují do 11.8.2021 u pí. Marty Černé (kontakt: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., +420 22435 1811/2).

Pro přihlášení je potřeba uvést: jméno, příjmení, pohlaví, datum narození, fakulta, ID studenta, email, sport, disciplína, číslo účtu pro vyplacení jízdného, výkon, požadavek na ubytování (datum), u orientačního běhu číslo SI. Svojí účastí a umístěním společně pomůžeme ČVUT získat co nejlepší umístění v žebříčku škol. 

České akademické hry jsou exkluzivní pravidelnou multisportovní studentskou soutěží organizovanou Českou asociací univerzitního sportu vždy ve spolupráci s vybranou univerzitou. Hry jsou zároveň také množinou akademických mistrovství České republiky.

Aktuální informace o přípravách, průběhu i doprovodného programu můžete také sledovat na Facebookovém profilu Českých akademických her Olomouc 2021.

Přihlašovací jméno a heslo jsou stejné, jako do USERMAP (nebo KOS).

V případě ztráty nebo zapomenutí hesla či jména se obraťte na vašeho správce IT.