Hlavní informace

V rámci projektu EuroTeQ Collider si může každý student ČVUT zapsat volitelný předmět za 5 kreditů, v rámci něhož bude řešit výzvu „Leave no waste behind“. Více informací získáte 10. 2. mezi 16 - 18 hodinou v přednáškové místnosti na FA ČVUT (č. 152-153).

Udržitelná budoucnost leží i ve tvých rukách. Tématem letošní první výzvy je „Leave no waste behind“. Nakládání s odpadem je obrovský problém pro mnoho nejrychleji rostoucích světových ekonomik. Přispěj svými nápady k řešení skutečných výzev, na kterých budeš pracovat v mezinárodním různorodém týmu. Cílem je, aby projekt díky spojení univerzit a firem přinesl použitelná řešení, která budou mít skutečný dopad. 
Zařídili jsme, že si Collider můžeš zapsat jako volitelný předmět v KOS a získat za něj 5 kreditů. To ale není vše, vítězné týmy ze všech partnerských univerzit postoupí do finálového klání EuroTeQaThon, kde změří své síly. Celkového vítěze nemine výlet do Bruselu. Dne 10. února proběhne slavnostní zahájení akce a budeme rádi, pokud se k nám připojíte.

Více informací je k dispozici zde.

Přihlašovací jméno a heslo jsou stejné, jako do USERMAP (nebo KOS).

V případě ztráty nebo zapomenutí hesla či jména se obraťte na vašeho správce IT.