Hlavní informace

ping-pong-1Na tradiční Přebor FJFI v ping-pongu pořádaný Sportovním týmem při FJFI ČVUT Tralalalala se sešlo 32 studentů a deset vyučujících. Setkali se ve čtvrtek 7. dubna 2022 ve Školicím centru areálu kolejí Strahov ve čtvrtek 7. dubna 2022. Studenti se těšili se na možnost porazit některého z vyučujících, kteří přišli ukázat své ping-pongové schopnosti a dovednosti.

Zápasy začaly v základních skupinách, kde byl největším překvapením výkon doc. Ľubomíry Dvořákové, která s protivníky ve své skupině zametla, jako kdyby na zkoušce z Lineární algebry neuměli násobit matice. Zbytek vyučujících se také nenechal zahanbit a do vyřazovací části postoupilo pět vyučujících společně s jedenácti studenty.

ping-pong-2Ostatní účastníci nemuseli smutnit, protože na ně čekalo bohaté občerstvení, stoly na pinkání a cvičící, kteří se rádi nechali pozvat na přátelský duel či tousty. Samozřejmě nebyla nouze o kvalitní stolní tenis ve finálové části turnaje. V ní už vítězili trénovaní studenti a do finálové čtyřky se z vyučujících probojoval pouze doc. Petr Kolenko, který byl pokořen Janem Čadou v zápase o třetí místo. Finálový zápas nabídl napínavou podívanou, která skončila v koncovce rozhodujícího setu, kdy Šimon Jelínek podlehl novému Přeborníkovi FJFI v ping-pongu Aleši Suchomelovi. Po následném vyhlášení vítězů a poděkování studentům i vyučujícím byl Přebor ukončen.

ping pong dekanV průběhu 13. ročníku Přeboru nás svou přítomností poctil také děkan fakulty doc. Václav Čuba. Přestože nám nechtěl ukázat své ping-pongové schopnosti, vyjádřil spokojenost se zachováváním Jaderňáckých tradic a principů. Jako organizátoři jsme byli s průběhem Přeboru také spokojeni a věříme, že jsou na tom stejně i účastníci. Ještě jednou děkujeme všem zúčastněným a divákům a těšíme se na Vás a Vaši účast ve 14. ročníku Přeboru, který se uskuteční již na podzim letošního roku.

Tým organizátorů.

 

Přihlašovací jméno a heslo jsou stejné, jako do USERMAP (nebo KOS).

V případě ztráty nebo zapomenutí hesla či jména se obraťte na vašeho správce IT.