Hlavní informace

Gaudeamus Brno 2019 CVUTOd úterý 4. do čtvrtka 6. října budou moci zájemci navštívit Jaderku v Bratislavě. Přesněji tedy reprezentanty Fakulty jaderné a fyzikálně inženýrské (FJFI) na stánku ČVUT v Praze na veletrhu Gaudeamus Bratislava. Organizátor očekává, že na něj dorazí přes devět tisíc slovenských studentů.

V hale D na výstavišti Incheba Expo Bratislava budou studenti a další reprezentanti Jaderky zájemcům každý den od 8 do 16 hodin (poslední den do 15 hod.) představovat možnosti studia, ale i studentského života na fakultě. Kromě toho představí Jaderka pedagogům každý den v krátké přednášce v prostorách Pedagogického centra možnosti spolupráce pro podporu výuky vybraných předmětů. Kromě FJFI budou v Bratislavě i další fakulty ČVUT: Fakulta stavební, Fakulta elektrotechnická, Fakulta biomedicínského inženýrství a Fakulta informačních technologií. 

Celá ČVUT pak bude k vidění na veletrhu Gaudeamus Brno od 1. do 4. listopadu 2022 a od 24. do 26. ledna 2023 pak i na veletrhu Gaudeamus Praha.

Přihlašovací jméno a heslo jsou stejné, jako do USERMAP (nebo KOS).

V případě ztráty nebo zapomenutí hesla či jména se obraťte na vašeho správce IT.