Hlavní informace

Úřad EPSO („European Personnel Selection Office“) vyhlašuje specializované výběrové řízení na místa pro jaderné inspektory a odborníky v oblasti jaderné energetiky, především pro Evropskou komisi (Generální ředitelství pro energetiku (DG ENER) sídlící v Lucemburku a pro Společné výzkumné středisko (JRC) s hlavním sídlem v Bruselu a pobočkami v Geelu, Ispře, Karlsruhe, Pettenu a Seville. Přihlásit se lze do 21. listopadu 2023 (do 12:00 středoevropského času).

528c219c f8c2 4a4d bcab 0287dc85453b

• Máte zájem o práci v mezinárodním prostředí včetně práce v týmech složených z odborníků v různých oblastech?

• Máte zkušenosti s prováděním inspekcí v jaderných zařízeních nebo s řízením jaderných projektů (např. v oblasti vyřazování jaderních zařízení z provozu a nakládání s odpady)?

• Rozumíte právním předpisům nebo financování v oblasti jaderné energie nebo vědeckému výzkumu v jaderné oblasti (pro energetické nebo lékařské, vesmírné či neenergetické využití)?

Pokud jste si odpověděli, že ano, více informací se dozvíte na webu Ministerstva vnitra ČR: https://www.mvcr.cz/sluzba/clanek/specializovane-vyberove-rizeni-pro-odborniky-v-oblasti-jaderne-energetiky-a-jaderne-inspektory-do-instituci-eu.aspx

Přihlašovací jméno a heslo jsou stejné, jako do USERMAP (nebo KOS).

V případě ztráty nebo zapomenutí hesla či jména se obraťte na vašeho správce IT.