Hlavní informace

Toužíte rozšířit své technické znalosti a dovednosti? Chcete také porozumět etickým a bezpečnostním důsledkům umělé inteligence a strojového učení a tomu, jak se uplatňují v praxi? V tom případě je akce prg.ai MINOR pro vás jako ušitá. Přihlášky jsou otevřené do 21. března, tak neváhejte.

A co všechno na vás čeká? Získáte přístup k pečlivě sestavenému výběru špičkových kurzů z Fakulty elektrotechnické a Fakulty informačních technologií ČVUT a Matematicko-fyzikální fakulty a Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy. Budete se také učit od nejlepších akademiků a odborníků z praxe a dostanete možnost stát se součástí široké komunity umělé inteligence. 

prg.ai Minor. je unikátní meziuniverzitní program, který spojuje to nejlepší, co k AI nabízí kurikula ČVUT v Praze a Univerzity Karlovy. Kromě technických dovedností studenti získávají i hluboké porozumění sociálním a etickým aspektům umělé inteligence. Nedílnou součástí programu jsou networkingové akce a odborná setkání s předními zástupci byznysu.

MINOR24social w

Přihlašovací jméno a heslo jsou stejné, jako do USERMAP (nebo KOS).

V případě ztráty nebo zapomenutí hesla či jména se obraťte na vašeho správce IT.