Hlavní informace

Výuka 1. ročníku bakalářského studia začala povinným Přípravným týdnem ve dnech 13. 9. – 16. 9. 2021. Organizační podrobnosti a rozvrh jsou zde jsou zveřejněny zde.

V souvislosti se zahájením výuky Přípravným týdnem byly pro nástup studentů 1. ročníku bakalářského studia FJFI ČVUT na koleje ČVUT vyhrazeny dny

9. 9. a 10. 9. 2021

Studentská víkendovka organizovaná Studentskou unií FJFI probíhá ve dnech

11. 9. – 12. 9. 2021

Výuka 1. ročníku bakalářského studia FJFI ČVUT byla zahájena Přípravným týdnem ve dnech

13. 9. - 16. 9. 2021

v budově FJFI ČVUT v Břehové ulici č. 7. Výuka v přípravném týdnu je povinná a zahrnuje matematické a fyzikální předměty, podrobné informace o průběhu studia a informačním systému, organizaci výuky jazyků a přednášky o specializacích FJFI.

Rozvrh Přípravného týdne a organizační podrobnosti včetně opatření s ohledem na epidemiologickou situaci jsou zveřejněny na této stránce a v budově Břehová č. 7:

  • s ohledem na epidemiologickou situaci a na vyšší počet zapsaných studentů je přípravný týden organizován jako kombinace jednodenní kontaktní výuky v menších skupinách studentů a samostatné práce studentů s využitím online materiálů
  • noví studenti 1. ročníku bakalářského studia se na kontaktní výukový den dostaví takto:

pondělí dne 13. 9. 2021 studenti s příjmením A-Hra

úterý dne 14. 9. 2021 studenti s příjmením Hrd-Mih

středa dne 15. 9. 2021 studenti s příjmením Mik-Se

čtvrtek dne 16. 9. 2021 studenti s příjmením Sh-Ž

  • s ohledem na epidemiologickou situaci je nutno v prostorách, kde se koná Přípravný týden, používat respirátor FFP2 nebo ekvivalentní a splňovat podmínky přítomnosti v těchto prostorách: A) nemít příznaky onemocnění COVID-19, a zároveň B) splňovat podmínku prevence proti onemocnění COVID-19. Podrobnosti jsou uvedeny v čestném prohlášení odevzdávaném při příchodu na kontaktní výukový den.
  • rozvrh kontaktního výukového dne je uveden zde, konkrétní rozdělení do místností studenti zjistí též při příchodu do budovy
  • pokyny pro splnění samostatné části výuky přípravného týdne pro studenty, kteří absolvovali kontaktní část, jsou k dispozici zde.

Běžná výuka v zimním semestru probíhá v období

20. 9. 2021 do 17. 12. 2021

Dotazy a informace ke studiu poskytuje studijní oddělení: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Přihlašovací jméno a heslo jsou stejné, jako do USERMAP (nebo KOS).

V případě ztráty nebo zapomenutí hesla či jména se obraťte na vašeho správce IT.