Hlavní informace

Odeslání datových zpráv

Datovou zprávu připravenou k odeslání, doručte zasláním emailové zprávy zaměstnanci příslušného oddělení:

návrhy projektových žádostí, zprávy o realizaci, žádosti o změny aj. – Oddělení VaV (L. Farmačková - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , D. Hodková - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.)

dokumenty týkající se zaměstnanců – Personální oddělení (J. Šebková - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., G. Janíková - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.)

obecné zprávy/agenda studentů – sekretariát děkana nebo tajemníka (Z. Císlerová - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , P. Čížková - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.)

Přijímané formáty datových zpráv:

Statické textové dokumenty a statické kombinované textové a obrazové dokumenty: PDF, verze 1.7 a vyšší,

PDF/A, ISO 19005, TXT,

RTF,

DOC, dokument ve formátu textového editoru Microsoft Word verze 6.0 a vyšší, DOCX, dokument ve formátu textového editoru Microsoft Word verze 6.0 a vyšší, XLS/XLSX.

Rozsah celé datové zprávy je max 20 MB,

Max počet příloh je 8 (pokud je podmínka poslat vše v jedné zprávě).

Náležitosti doručování datové zprávy

Pokud je součástí jednoho podání více elektronických dokumentů, musí být zřejmé, který dokument je vlastním podáním a které dokumenty jsou elektronickými přílohami tohoto podání. Pokud odeslání datové zprávy vyžaduje specifické informace (například předmět, k rukám, zaškrtnutí políčka do vlastních rukou – někteří poskytovatelé vyžadují přesná pravidla při odesílání návrhů/zpráv datovou schránkou) zašlete tyto údaje či odkaz. Zároveň zašlete ID datové schránky, kam má být zpráva zaslána!

Potvrzení o doručení datové zprávy

Po odeslání dokumentů datovou schránkou vám bude doručeno oznámení potvrzující doručení datové zprávy.

 

Obrázek1.jpg

Přijetí datových zpráv

 

Adresa datové schránky: p83j9ee

Datová zpráva bude přijata centrálně a zaslána emailem zaměstnanci fakulty, které je určena.

pdfOdesílání_a_příjem_datových_zpráv.pdf470.88 KB

 

Přihlašovací jméno a heslo jsou stejné, jako do USERMAP (nebo KOS).

V případě ztráty nebo zapomenutí hesla či jména se obraťte na vašeho správce IT.