Hlavní informace



Státní závěrečné zkoušky (dále SZZ) daného bakalářského, resp. navazujícího magisterského programu se řídí platným harmonogramem, který povinně obsahuje termín a místo konání SZZ, jména studentů, vedoucích závěrečných prací a oponentů, složení komise a soupis předmětů SZZ. Harmonogram musí být podepsán vedoucím katedry a jeho pdf-verze musí být odeslána studijnímu oddělení fakulty, a to nejpozději 7 dní před prvním dnem intervalu vymezeného pro státní závěrečné zkoušky v  časovém plánu příslušného akademického roku (viz https://www.fjfi.cvut.cz/cz/studium/predpisy). Harmonogram bude poté v kompletní podobě vystaven na Úřední desce fakulty (https://www.fjfi.cvut.cz/cz/fakulta/uredni-deska). Dvojí verze harmonogramu (tj. verze s kompletními, resp. skrytými jmény aktérů) již není třeba připravovat.

Vedoucí katedry svým podpisem garantuje (kromě splnění všech formálních náležitostí),  také dodržení pravidel týkajících se volby oponentů (viz aktuální znění Zásad bakalářského a navazujícího magisterského studia na FJFI ČVUT v Praze).

Šablona harmonogramu ve formátu Word je dostupná (po přihlášení) na webové adrese: https://www.fjfi.cvut.cz/cz/studenti/agenda-szz-a-vskp

Detail vyhlášky (ve formátu PDF) je dostupný zde

doc. Mgr. Milan KRBÁLEK, Ph.D.
Proděkan pro studijní záležitosti
Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská
České vysoké učení technické v Praze
18-08-2023 14:06:43

Přihlašovací jméno a heslo jsou stejné, jako do USERMAP (nebo KOS).

V případě ztráty nebo zapomenutí hesla či jména se obraťte na vašeho správce IT.